Κρίμα αγαπητέ Διονύση Καλαματιανέ

Κρίμα αγαπητέ Διονύση Καλαματιανέ

Επειδή έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια,  να πορεύομαι μόνος στη ζωή μου χωρίς καμία βοήθεια η κομματική στήριξη και παρότι δηλώνω δημόσια ότι ψηφίζω την Αριστερά, κανείς δεν μπορεί  να με λογοκρίνει ούτε να μου κλείσει το στόμα . Γιατί απλά ορισμένοι μου χρωστάνε δημοσιογραφικά και δεν χρωστάω σε κανέναν …

Η σημερινή προκλητική εμφάνιση του Ηλείου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανού, δίπλα από Νεοδημοκράτες συνδικαλιστές αστυνομικούς με φασιστική αντίληψη και νοοτροπία, οι οποίοι πριν από μερικούς μήνες επιχείρησαν να φιμώσουν με χουντικές μεθοδεύσεις την εφημερίδα όπου εργάζομαι το DOCUMENTO κι εμένα προσωπικά, μόνο θλίψη προκαλεί και ερωτηματικά .

Διότι ο φίλος Διονύσης Καλαματιανός , παρά τις σχετικές καταγγελίες που κάναμε ως εφημερίδα και τα αναλυτικά δημοσιεύματα που αποδείκνυαν με στοιχεία την προσπάθεια των Ηλείων αστυνομικών να μας φιμώσουν και να μας πάνε στα δικαστήρια, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΥΠΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ.

Διότι ο φίλος Διονύσης Καλαματιανός παρά την Εισαγγελική Διάταξη – χαστούκι στις χουντικές μεθοδεύσεις των Ηλείων συνδικαλιστών αστυνομικών δεν πήρε ούτε τότε θέση δημόσια καταδικάζοντας τις τακτικές που σχετίζονται με την φίμωση και την χειραγώγηση του Τύπου .

Νομίζει ο Διονύσης Καλαματιανός ότι ακολουθώντας την τακτική των ίσων αποστάσεων θα  έχει οφέλη στις επόμενες Εθνικές Εκλογές από την πλευρά των συνδικαλιστών Ηλείων αστυνομικών . Είναι όμως πολύ μακριά νυχτωμένος αν νομίζει η τον έχουν πείσει κάποιοι  ότι θα τον ψηφίσουν οι ένστολοι ακροδεξιοί …που τραμπουκίζουν επαγγελματίες δημοσιογράφους.

Η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλαματιανέ στέκεται πάντα με σθένος και καταγγελτικό λόγο απέναντι από εκείνους που επιχειρούν με χουντικές μεθοδεύσεις την φίμωση επαγγελματιών δημοσιογράφων και εφημερίδων.

Και δεν  φωτογραφίζεται …ούτε χαριεντίζεται με αστυνομικούς που έχουν φασιστική νοοτροπία και χουντικές αντιλήψεις για την ελευθερία του Τύπου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter