Κριμαία: Η ουκρανική επίθεση προκάλεσε «έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών»

Κριμαία: Η ουκρανική επίθεση προκάλεσε «έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών»

Μια ουκρανική επίθεση με drones προκάλεσε σήμερα έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στην Κριμαία, δήλωσε ο κυβερνήτης αυτής της χερσονήσου που προσαρτήθηκε από τη Μόσχα το 2014, ο οποίος διέταξε την απομάκρυνση του πληθυσμού σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων και ανέστειλε τη σιδηροδρομική κυκλοφορία.

«Κατόπιν της επίθεσης από εχθρικά drones στην περιοχή Κρασνογκβαντίσκι, σημειώθηκε έκρηξη σε μια αποθήκη πυρομαχικών», δήλωσε ο Σεργκέι Αξιόνοφ με ανάρτηση στο Telegram.

«Αποφασίστηκε να απομακρυνθούν οι κάτοικοι που ζουν σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων. Για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι, αποφασίστηκε επίσης η διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας», πρόσθεσε.

Διακοπή κυκλοφορίας στη γέφυρα Κριμαίας

Σημειώνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στη γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με τη Χερσόνησο της Κριμαίας έχει προσωρινά διακοπεί, όπως ανέφερε σήμερα το επίσημο κανάλι Telegram.

“Οι αρχές ζήτησαν να παραμείνουν ήρεμοι, από όσους βρίσκονταν στη γέφυρα και στην περιοχή της επιθεώρησης των οχημάτων, αλλά και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των υπηρεσιών ασφάλειας”, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Δεν έγινε γνωστός ο λόγος για τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter