Κρίση ειλικρίνειας από τον Άδωνη: Ασφαλώς και δεν εγγυόμαστε 13η σύνταξη (Video)

Κρίση ειλικρίνειας από τον Άδωνη: Ασφαλώς και δεν εγγυόμαστε 13η σύνταξη (Video)

Σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 συμμετείχε απόψε ο Άδωνης Γεωργιάδης με αντίπαλό του τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.

Εκεί λοιπόν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να επιτεθεί για ακόμη μία φορά στην κυβέρνηση για τα μέτρα ελάφρυνσης που… τόλμησε να εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας με το κλασικό αφήγημα πως πρόκειται για «προεκλογική παροχολογία».

Δεν είναι όμως εκεί η είδηση αλλά στην κρίση… ειλικρίνειας που έπιασε τον Άδωνη Γεωργιάδη καθώς σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου αν εγγυάται η ΝΔ ότι θα συνεχιστεί να δίνεται η 13η σύνταξη, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Ασφαλώς και δεν εγγυόμαστε να δίνουμε αυτό το προεκλογικό επίδομα του κ. Τσίπρα».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συνέχισε αναφέροντας πως «13η σύνταξη είναι μόνο στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί το 1/3 που δίνει ο κ. Τσίπρας να ισούται με το όλο. Εμείς δεν θα δίνουμε κάτι σαν 13η σύνταξη, θα λάβουμε μέτρα για να τρέξει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης η ελληνική οικονομία και έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι πρώτα θα στηρίξουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 3ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter