Κρίση στην ΕΥΠ – Αποπέμφθηκε ο υπεύθυνος Ασφαλείας

Κρίση στην ΕΥΠ – Αποπέμφθηκε ο υπεύθυνος Ασφαλείας

Άγνωστη παραμένει μέχρι τώρα η αιτία της αποπομπής, ο οποίος ήταν έμπιστο πρόσωπο του περιβάλλοντος Μητσοτάκη.

Σοβαρή κρίση ξέσπασε αιφνιδίως στην ΕΥΠ, καθώς αποπέμφθηκε ο υπεύθυνος Ασφαλείας Π.Τ. ο οποίος είχε τοποθετηθεί από το γραφείο του πρωθυπουργού ως έμπιστος από το περιβάλλον Μητσοτάκη.

Μάλιστα ο υπεύθυνος Ασφαλείας αποχωρώντας ακούστηκε να λέει σε υψηλούς τόνους: «Δεν θα πάω εγώ φυλακή για τον Κοντολέοντα».

Η αποπομπή του υπευθύνου Ασφαλείας παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο αν σχετίζεται με δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι πολλά στελέχη της υπηρεσίας δεν ελέγχονται με βάση τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας της ΕΥΠ ή αν έχει σχέση με αίτημα προς αυτόν το οποίο δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει .

Επίσης δεν είναι γνωστό αν υπάρχει άμεση σχέση της εν λόγω αποπομπής με τη μεγάλη υποκλοπή στοιχείων της Cosmote που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα το Dodumento, υποκλοπή ακόμη και στοιχείων του πρωθυπουργού, συνεργατών του και υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και για την οποία η ΕΥΠ μέχρι σήμερα δεν έχει σηκώσει το βάρος που της αναλογεί.

Πάντως δεν είναι δυνατόν να αποπέμπεται ο υπεύθυνος Ασφαλείας της ΕΥΠ, έμπιστο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου να κάνει σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter