Κρίσιμες συνεδριάσεις σε ΕΠΟ, Super League 1 και 2

Κρίσιμες συνεδριάσεις σε ΕΠΟ, Super League 1 και 2

Ημέρα κρίσιμων και καθοριστικών αποφάσεων είναι η σημερινη΄για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς συνεδριάσουν κατά σειρά Super League, Super League 2 και ΕΠΟ, με κυρίαρχο θέμα τις τελικές αποφάσεις για αναδιάρθρωση και μπαράζ. 

Η Super League ξεκίνησε τη τηλεδιάσκεψη της στις 11.00, θα ακολουθήσει η Super League 2 στις 13.00 αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον κλείσει η ΕΠΟ που συνεδριάζει στις 17.00.

Η Super League θα επικυρώσει τη βαθμολογία και για τις θέσεις 7-14 και θα ζητήσει τον ορισμό του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην 13η Ξάνθη και τον 2ο της Super league 2, Απόλλωνα Σμύρνης. H Λίγκα επιμένει σε πρωτάθλημα 14 ομάδων με πλέι οφ και απορρίπτει την αναδιάρθρωση.

Η Super League 2 συνεδριάζει στις 13.00 και θέλει αναδιάρθρωση με 16 ή 18 ομάδες στην μεγάλη και στην 2η Λίγκα και με 16 στην Football League. Μια άλλη πρόταση της Super League 2 είναι η πρώτη κατηγορία με 16 ομάδες και ενοποίηση της SL2 με τη FL με πρωτάθλημα σε 2 ομίλους.

Τέλος στις 17.00 θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τη νέα σεζόν. Η Ομοσπονδία είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο σε ότι αφορά τις τρεις κατηγορίες, την αναδιάρθρωση, το μπαράζ ανόδου, ακόμα και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον οποίο έχει ορίσει στις 30 του μήνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter