Κρίσιμες ώρες για τον προπονητή του Εδεσσαϊκού

Κρίσιμες ώρες για τον προπονητή του Εδεσσαϊκού

Μετά το χθεσινό (5/9) φιλικό του Εδεσσαϊκού με τον Ορφέα Ριζαρίου, ο τεχνικός των «πράσινων», Βασίλης Ασλανίδης, λιποθύμησε και αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με το «logospellas αμέσως ήρθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον πήγε στο Νοσοκομείο της Έδεσσας. Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διαγνώσθηκε με κοιλιακό ανεύρυσμα αορτής και επειδή η κατάσταση του κρίθηκε κρίσιμη, θεωρήθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη σελίδα του Εδεσσαϊκού αναφέρει σχετικά:

«Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή της ομάδας Βασίλη Ασλανίδη για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα που έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ο τεχνικός των Πράσινων Βασίλης Ασλανίδης αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Εκεί αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις θεωρήθηκε σκόπιμο ο Βασίλης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου θα χειρουργηθεί άμεσα. Σύμφωνα πάντα με το ιατρικό ανακοινωθέν οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες, με τις ευχές και τις σκέψεις όλων να είναι μαζί σου coach!!!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter