Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σοβαρή επιδείνωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του (τέως βασιλιά) Κωνσταντίνου, ο ταλαιπωρείται από χρόνια καρδιαγγειακά και κινητικά προβλήματα, με την κατάσταση της υγείας του να λογίζεται ως πολύ σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 83χρονος ασθενής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιδιωτικού νοσοκομείου «Υγεία», εδώ και αρετές ημέρες. Δεν είναι διασωληνωμένος, αλλά η επαφή του με του περιβάλλον είναι πολύ περιοριμένη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σύσσωμη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα, ενώ επρόκειτο να φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

Η σύζυγός του, Άννα – Μαρία και τα παιδιά τους βρίσκονται κοντά του καθημερινά, κατά τις ώρες του επισκεπτηρίου της Μονάδας. Σημειώνεται πως ο τέως βασιλιάς με τη σύζυγό του, είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι, την περασμένη άνοιξη, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύεται και σήμερα.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter