Κριστιάνο Ρονάλντο: Έπαιξε ρόλο και η κόντρα με τον Μέσι

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έπαιξε ρόλο και η κόντρα με τον Μέσι

Ο Πορτογάλος σταρ παραχώρησε δηλώσεις στο περιοδικό France Football, μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία του αλλά και για την «κόντρα» του με τον Λιονέλ Μέσι.

Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα είχε να πει ο σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, στους δημοσιογράφους του γαλλικού France Football. Οι Γάλλοι έδωσαν στη δημοσιότητα μερικά κομμάτια από τη συνέντευξη, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, με τον Πορτογάλο να μιλά για την καριέρα του, την «κόντρα» με τον Μέσι, αλλά και το τι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος στο επίπεδό του.

«Είναι ένα εντυπωσιακό σύνολο που με κάνει όλο και πιο περήφανο, καθώς ελάχιστοι παίκτες το έχουν καταφέρει. Το αγαπημένο μου γκολ ήταν εκείνο απέναντι στην Γιουβέντους. Ήταν ένα γκολ που προσπαθούσα για χρόνια να πετύχω και το αντίπαλο κοινό με χειροκρότησε».

Τα ρεκόρ και ο… Μέσι

«Όταν ήμουν 19-20 ετών κατάλαβα ότι το ποδόσφαιρο ήταν αριθμοί, τίτλοι και ρεκόρ. Το να είμαστε ο ένας απέναντι στον άλλον στην Ισπανία μας έκανε καλύτερους, πιο αποτελεσματικούς (σ.σ για την κόντρα του με τον Μέσι). Στην Ρεάλ ένιωθα μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από ένα σημείο και μετά η αντιπαλότητά μας ήταν υγιής».

Για να φτάσει κάποιος στο επίπεδό μου χρειάζεται πρωτίστως να έχει ταλέντο. Χωρίς αυτό δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Στη συνέχεια αν δεν δουλέψεις πάνω σε αυτό το ταλέντο θα σου φανεί άχρηστο. Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του. Δεν θα έφτανα ποτέ εδώ που έχω φτάσει χωρίς σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να δείχνω νεότερος όσο μεγαλώνω. Να είμαι ανταγωνιστικός. Δείξτε μου έναν παίκτη στην ηλικία μου, σε μία ομάδα όπως η Γιουβέντους, που να παίζει τόσο καλά όσο εγώ»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter