Κρήτη: 36χρονος δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό – Αναζητείται η σύζυγός του

Κρήτη: 36χρονος δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό – Αναζητείται η σύζυγός του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 36χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άνδρας φέρει έγκαυμα δευτέρου βαθμού και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ κυρίως για προληπτικούς λόγους αφού δέχθηκε επίθεση στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

«Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του»

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε με δηλώσεις του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ήταν 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 36χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη γυναίκα του ενώ βρίσκονταν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πρόκειται για γνωστό Κρητικό ο οποίος παλαιότερα είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στη Χερσόνησο. Μάλιστα τότε είχε καταδικαστεί και εξέτισε την ποινή του στη φυλακή. Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

Η αστυνομία αναζητά την 38χρονη γυναίκα ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση.

Πηγή cretapost.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter