Κρήτη: «Δεν φοβάται με τίποτα» – Είχε κυνηγήσει με τον πλάστη και επιδειξία εκτός από τον ληστή (Video)

Κρήτη: «Δεν φοβάται με τίποτα» – Είχε κυνηγήσει με τον πλάστη και επιδειξία εκτός από τον ληστή (Video)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο επίδοξος ληστής ο οποίος επιχείρησε να εισβάλλει σε μίνι μάρκετ επί της οδού Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο Κρήτης. Κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι, ο επίδοξος ληστής πίστεψε ότι θα είχε εύκολο έργο, αλλά βρήκε μπροστά του την 67χρονη Μαρία Ιερεμία, η οποία… πέρασε στην αντεπίθεση κυνηγώντας τον επίδοξο ληστή με έναν πλάστη.

Ο δράστης τράπηκε σε άτακτη φυγή και τελικά συνελήφθη την Πέμπτη, με την κ. Μαρία να δηλώνει ότι ο εν λόγω πλάστης της είχε φανεί χρήσιμος και στο παρελθόν. Η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ κάνει τις νυχτερινές βάρδιες στην 24ωρη οικογενειακή επιχείρηση και όπως δήλωσε ο σύζυγός της στο neakriti.gr, έχει κληθεί να αντιμετωπίσει παρόμοιες απειλές στο παρελθόν, με επίδοξους ληστές να βγάζουν είτε μαχαίρι, είτε κάποιο ξύλο με στόχο να αδειάσουν τα ταμεία.

«Η κ. Μαρία είναι νίντζα! Εμένα 5 το πρωί χτύπησε το κινητό μου. Βλέπω ότι είναι η κ. Μαρία και το σηκώνω, στον ύπνο μου και της λέω «θα φέρω τα τσιγάρα!». «Ποια τσιγάρα» μου λέει, «κατέβα γιατί μας ληστέψανε». Να ξέρετε ότι βγήκε και τον κυνήγησε μέχρι έξω. Αυτός ήταν στο μηχανάκι και τον κυνηγούσε και τον βαρούσε… Δεν θα το ξανακάνει σίγουρα!» ανέφερε ο Σωτήρης Παπουτσάκης, εργαζόμενος του μίνι μάρκετ.

«Αυτή έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια… Δουλεύει όλη νύχτα, δεν κωλώνει με τίποτα», δήλωσε ο κ. Ρούσσος Ιερεμίας. Παράλληλα, αποκάλυψε και ένα περιστατικό με επιδειξία, ο οποίος είχε μπει στο μίνι μάρκετ έχοντας τα πάντα σε κοινή θέα. «Έπιασε αυτή πάλι τον πλάστη και μόλις βλέπει αυτός τον πλάστη, σηκώνεται και φεύγει!», εξήγησε στο neakriti.gr ο κ. Ιερεμίας.

Όπως εξηγεί η ίδια η κ. Μάρω, έχει τον πλάστη επί ποδός τα τελευταία 20 χρόνια με αποτέλεσμα να μην φοβάται τίποτα και κανέναν.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Μπήκε να ληστέψει με ματσέτα… αλλά ηλικιωμένη τον κυνήγησε με πλάστη (Video)

Αυτή είναι η γυναίκα που απέτρεψε ληστεία με… πλάστη – «Όποιος έρθει θα τη φάει στο κεφάλι» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter