Κρήτη – Κορονοϊός: Σε ΜΕΘ 13χρονος με αναπνευστική ανεπάρκεια

Κρήτη – Κορονοϊός: Σε ΜΕΘ 13χρονος με αναπνευστική ανεπάρκεια

Ανησυχητική αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο παρουσίασε ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με κορονοϊό στις εντατικές των νοσοκομείων της Κρήτης. Κι ενώ χθες ήταν 34, σήμερα είναι 42 εκ των οποίων οι 32 διασωληνωμένοι, σύμφωνα με το ekriti.gr

Συνολικά σήμερα στα νοσοκομεία της Κρήτης νοσηλεύονται 236 ασθενείς.

Η μεγαλύτερη πίεση παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονται συνολικά 87 ασθενείς εκ των οποίων οι 13 στη ΜΕΘ με τους 8 να έχουν διασωληνωθεί.

Ακολουθεί το ΠΑΓΝΗ με 62 συνολικά ασθενείς. Από αυτούς οι 17 είναι στη ΜΕΘ και οι 14 είναι διασωληνωμένοι.

Όπως είπε στο ekriti ο Διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, στο νοσοκομείο καταγράφηκαν και δύο θάνατοι ηλικιωμένων γυναικών που νοσηλεύονταν στην κλινική κόβιντ.

Επίσης, ένα 13χρονο παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων με αναπνευστική ανεπάρκεια χωρίς ωστόσο να έχει διασωληνωθεί ενώ επτά ακόμα παιδιά νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κόβιντ.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 38 ασθενείς εκ των οποίων οι 30 στην κλινική και οι υπόλοιποι 8 στην ΜΕΘ με τους 7 να είναι διασωληνωμένοι. Στο νοσοκομείο τις τελευταίες ώρες καταγράφηκε και ένας θάνατος ασθενή και αφορά σε έναν 83χρονο που έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται συνολικά 28 ασθενείς εκ των οποίων οι 2 στη ΜΕΘ με τον έναν να είναι διασωληνωμένος.

Δύο ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από τους 10 συνολικά ενώ τέλος, 2 ασθενείς νοσηλεύονται στη Νεάπολη, 2 στη Σητεία και 7 στην Ιεράπετρα.

Πηγή: Ekriti.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter