Κρήτη: Ανασύρθηκε η σορός της 49χρονης γυναίκας

Κρήτη: Ανασύρθηκε η σορός της 49χρονης γυναίκας

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση της αναζήτησης της 49χρονης γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου το πρωί του Σαββάτου, όταν σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την περιοχή.

Λίγο μετά τις 9.30 σήμερα το πρωί, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα από τις Αρχές που την αναζητούσαν. Άνδρες του λιμενικού, της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, δύτες, αστυνομικοί, κάτοικοι και εθελοντές έλεγχαν την ευρύτερη περιοχή από το πρώτο φως της ημέρας, αναζητώντας την αγνοούμενη.

Ο σύζυγος της 49χρονης, Μιχάλης Σηφάκης ήταν εκείνος ο οποίος εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας του να επιπλέει στα νερά της Παντάνασσας. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Μιχάλης Σηφάκης μόλις είδε από μακριά την σύζυγό του έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να τη σώσει. Μόλις έφτασε στο σημείο ενημέρωσε τους δύτες, ωστόσο υπήρχε αρχικά ένα μπέρδεμα για το αν πρόκειται όντως για ανθρώπινο σώμα.

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Αρχικά νόμιζαν πως είναι μαξιλάρι, αλλά ήταν πολλά τα σκουπίδια. Εγώ επέμενα… Όταν έφτασαν, εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο κ. Σηφάκης.

Πλέον ο τραγικός απολογισμός από το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Κρήτη ανέρχεται σε δύο νεκρούς.

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο, ωστόσο όταν τα ορμητικά νερά παρέσυραν και κάλυψαν το όχημα, εκείνη κατάφερε να βγει έξω. Όπως φαίνεται, όμως, παρασύρθηκε στη θάλασσα, όπου δεν κατάφερε να παραμείνει ζωντανή και βρέθηκε νεκρή πολλές ώρες μετά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter