Κρήτη: Προφυλακιστέος 40χρονος που βίασε την εν διαστάσει σύζυγο του και μία φίλη του

Κρήτη: Προφυλακιστέος 40χρονος που βίασε την εν διαστάσει σύζυγο του και μία φίλη του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ένας 40χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης, που κατηγορείται ότι το προηγούμενο διάστημα, βίασε δύο γυναίκες. Πρώτη, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η 49χρονη φίλη του 40χρονου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την είχε βιάσει. Ενώ λίγο αργότερα, οι Αρχές δέχτηκαν και δεύτερη καταγγελία για βιασμό, αυτή τη φορά από την εν διαστάσει σύζυγό του 40χρονου…

Σύμφωνα με το Neakriti.gr, ο 40χρονος, ο οποίος αρνείται τα όσα του αποδίδονται, δεν άργησε να συλληφθεί και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος κρατείτο τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα και χθες Δευτέρα οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του, Ελευθέριο Κάρτσωνα.

Ο 40χρονος αρνήθηκε τις βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται. Εντούτοις, δεν έπεσε τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, παίρνοντας τον δρόμο για τη φυλακή.

Μιλώντας στο neakriti.gr, ο δικηγόρος του 40χρονου κατηγορούμενου έκανε λόγο για «σκευωρία» σε βάρος του εντολέα του από τη 49χρονη φίλη του, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι κατηγορίες θα καταρρεύσουν κι οι «εμπνευστές αυτού του επαίσχυντου σχεδίου θα τεθούν προ των ευθυνών τους».

«Ο εντολέας μας αρνείται με τον πλέον κατηγορηματικό και οργίλο τρόπο τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος. Οι καταθέσεις των φερόμενων ως παθουσών βρίθουν ψευδών και αντιφάσεων και το σημαντικότερο διαψεύδονται πανηγυρικά από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις και την κοινή λογική», ανέφερε αρχικά ο κ. Κάρτσωνας, ο οποίος επισήμανε ότι το κίνητρο που βρίσκεται πίσω από την καταγγελία της 49χρονης είναι η «παθολογική ερωτική ζήλια».

«Περίτρανη απόδειξη της αναξιοπιστίας (και) της πρώτης φερομένης ως παθούσης – με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό ο εντολέας μας για μεγάλο χρονικό διάστημα – η οποία αποτελεί την ενορχηστρώτρια αυτής της εγκληματικής σκευωρίας, ως και του κινήτρου της καταγγελίας της που δεν είναι άλλο από την παθολογική ερωτική ζήλια, συνιστά το γεγονός ότι την ποινικά κρίσιμη ημέρα και αφότου υποτίθεται ότι είχε λάβει χώρα η πράξη του βιασμού παρακολούθησε τον δυστυχή κατηγορούμενο και αφού διέγνωσε ότι το αυτοκίνητό του βρισκόταν έξωθεν της οικίας έτερης ερωτικής αντιζήλου, προκάλεσε φθορές στο όχημά του, χαράσσοντας με κλειδί το ονοματεπώνυμό της και εν συνεχεία αποχωρώντας προέβη στην υποβολή της έγκλησης για βιασμό. Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταγγείλει στο πρόσφατο παρελθόν ψευδώς και τον τέως σύντροφό της για ανάλογης υφής περιστατικό», δήλωσε στο neakriti.gr, ο δικηγόρος του 40χρονου.

Πηγή: Neakriti.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter