Κρήτη: Στο νοσοκομείο 8χρονος – Δέχθηκε επίθεση από κριάρι

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 8χρονος – Δέχθηκε επίθεση από κριάρι
Φωτογραφία αρχείου

Επίθεση από οικόσιτο κριάρι δέχθηκε ένα 8χρονο αγόρι σε χωριό του Δήμου Αγίου Νικολάου στην Κρήτη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί βρισκόταν με τους γονείς του σε σημείο που η οικογένεια διατηρεί ζώα. Κάποια στιγμή, αναίτια, το αγόρι δέχθηκε επίθεση από κριάρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χάσει τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει το  neakriti.gr, το ζώο «στρίμωξε» το 8χρονο παιδί και το χτυπούσε προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα σε όλο το σώμα και τον αυχένα.

Οι γονείς του κάλεσαν το ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Από εκεί τον μετέφεραν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου αφού διαπιστώθηκε πως έφερε κάκωση στον αυχένα.

Όπως αναφέρει ο Διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης «ο 8χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή σοβαρή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική. Έχει υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στον αυχένα και βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση των γιατρών, οι οποίοι δίνουν ‘’μάχη’’ να επανατοποθετήσουν τους σπόνδυλους του παιδιού. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος το παιδί να μείνει ανάπηρο».

Πηγή: neakriti.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter