Κρήτη: Συνελήφθησαν οι δύο άντρες που κατηγορούνται για βιασμό τουρίστριας

Κρήτη: Συνελήφθησαν οι δύο άντρες που κατηγορούνται για βιασμό τουρίστριας

Συνελήφθησαν και οι δύο άντρες που κατηγορούνται ότι βίασαν μία κοπέλα από τη Σουηδία 21 ετών, σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων.

Πρόκειται για έναν 19χρονο και έναν 23χρονο που σύμφωνα με την καταγγελία, από κοινού βίασαν την τουρίστρια.

Πρώτος συνελήφθη ο 23χρονος ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα. Όπως ισχυρίστηκε, η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Αργά το απόγευμα συνελήφθη και ο 19χρονος.

Τι κατήγγειλε η νεαρή τουρίστρια

Η τουρίστρια 21 ετών κατήγγειλε πως έζησε εφιαλτικές στιγμές καθώς έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η έπινε αμέριμνη το ποτό της σε μπαρ των Χανίων.

Εκεί γνώρισε τους δύο νεαρούς Έλληνες οι οποίοι μετά από κάποια ώρα της πρότειναν να πάνε μία βόλτα. Οι δύο νεαροί την οδήγησαν σε ένα ερημικό μέρος όπου τη βίασαν, πρώτα ο ένας και στη συνέχεια ο άλλος. Ενώ στη συνέχεια έφυγαν και την παράτησαν μόνη της αφού πρώτα της έκλεψαν την τσάντα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 21χρονη εξαιτίας αρκετής κατανάλωσης αλκοόλ ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ αναζητούσαν τον 19χρονο ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter