Κρήτη: Το ενημερωτικό σάιτ Candiadoc.gr καταγγέλλει τράπεζα για οικονομικό στραγγαλισμό

Κρήτη: Το ενημερωτικό σάιτ Candiadoc.gr καταγγέλλει τράπεζα για οικονομικό στραγγαλισμό

Την άρνηση της Τράπεζας Πειραιώς να ανοίξει λογαριασμό σε μια νέα εταιρεία καταγγέλλει το γνωστό ενημερωτικό σάιτ Candiadoc. Σύμφωνα με το σάιτ, η τράπεζα παρανομεί και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά.

Το σχετικό δημοσίευμα περιγράφει μια κατάσταση φίμωσης που ξεκίνησε από ένα χρέος στην εφορία και κλιμακώνεται με αποκλεισμό από τη διαφήμιση, ενώ υπάρχουν ήδη συμφωνίες.

«Χωρίς καμιά πρόβλεψη νόμου, γραπτού ή άγραπτου, κι ενώ έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς κάθε νόμιμη διαδικασία, η Τράπεζα Πειραιώς απέρριψε το αίτημα να δημιουργηθεί τραπεζικός λογαριασμός της νέας εταιρείας με το απίστευτο πρόσχημα ότι διαχειριστής είναι ο ίδιος διαχειριστής (Αλέκος Ανδρικάκης) που ήταν και στην προηγούμενη και επειδή στην προηγούμενη υπάρχει κατάσχεση η οποία προφανώς επιμερίζεται και στον ίδιο!», γράφει.

Μάλιστα το Candiadoc αναφέρει ότι «ζητήσαμε από την τράπεζα να πάρουμε εγγράφως την απάντηση, αλλά μας είπαν ότι τέτοιο έγγραφο δεν υπάρχει (ξέρουν κάποιοι τι κάνουν…). Ζητήσαμε να μάθουμε ποιοι πήραν μια τέτοια παράνομη απόφαση, που σαφώς έχει σκοπιμότητα. Ούτε αυτό το μάθαμε, καθώς “δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση από την τράπεζα”, όπως μας είπαν…».

Οπως αναφέρει αναλυτικά το Candiadoc δεν είναι πρώτη φορά που έχει προβλήματα με τη συγκεκριμένη τράπεζα. Το 2022 η τράπεζα είχε μπλοκάρει τον μοναδικό λογαριασμό για χρέος 1400 ευρώ.

Εδώ η ανάρτηση – καταγγελία του Candiadoc.gr

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Λυγγερίδη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση «Δαμόκλειος Σπάθη» 

Διεθνής Αμνηστία: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για ανθρώπινα δικαιώματα, γυναικοκτονίες και Predator

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter