Κρήτη: Το χρονικό του θανάτου του 33χρονου από φωτοβολίδα – Είχε τραυματιστεί και στο παρελθόν

Κρήτη: Το χρονικό του θανάτου του 33χρονου από φωτοβολίδα – Είχε τραυματιστεί και στο παρελθόν

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Λασίθι μετά την αδιανόητη τραγωδία με θύμα έναν 33χρονο που έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα, η οποία εξερράγη όταν προσπάθησε να την ανάψει.

Πως συνέβη το τραγικό περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος μαζί με φίλους του παρακολουθούσαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η γιορτή, οι φίλοι πήγαν για διασκέδαση στον κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου όταν μια ναυτική φωτοβολίδα εξερράγη και καρφώθηκε στο σώμα του Μανώλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti, όλα έγιναν στη διασταύρωση της 28ης Οκτωβρίου ενός από το δίκτυο πεζοδρόμων στην πόλη του Αγίου Νικολάου όταν ο 33χρονος, στην προσπάθειά του να καταλάβει γιατί δεν ανάβει η φωτοβολίδα, αφού είχαν ήδη ανάψει άλλες δέκα τουλάχιστον όπως μαρτυρούν τα απομεινάρια που συνέλεξε η ΕΛ.ΑΣ από το συγκεκριμένο σημείο του πεζοδρόμου η 11η στάθηκε μοιραία. Η φωτοβολίδα καρφώθηκε στην περιοχή της κοιλιάς.

Ο 33χρονος τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου δεν εφημέρευε χειρουργός και εν τέλει χειρουργήθηκε από τον Διευθυντή με τη βοήθεια γυναικολόγων, ενός ειδικευόμενου που έτυχε να βρίσκεται στο καρναβάλι ενώ έγινε μετάγγιση πολλών φιαλών αίματος.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν φωτοβολίδες. Δέκα εξ αυτών είχαν πυροδοτηθεί και δύο που δεν ήταν πυροδοτημένες. Οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Είχε τραυματιστεί ξανά με φωτοβολίδα

Μάλιστα ο 33χρονος, είχε τραυματιστεί στα κάτω άκρα με τον ίδιο τρόπο και στο παρελθόν σύμφωνα με το neakriti.gr. Η κηδεία του άτυχου 33χρονου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 3 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο – Νεκρός άνδρας από κροτίδα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter