Kρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων άναψαν μαγκάλι και πέθαναν από αναθυμιάσεις

Kρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων άναψαν μαγκάλι και πέθαναν από αναθυμιάσεις

Τραγικό τέλος έμελλε να έχει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο χωριό Βορίζια του Δήμου Φαιστού, με τις ανθρώπινες τραγωδίες στο νησί μας να μην λένε να σταματήσουν ούτε την περίοδο των εορτών.

Η μοίρα ήθελε το ζευγάρι των ηλικιωμένων, να είναι μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να άφησαν την τελευταία τους πνοή πριν από δυο μέρες από αναθυμιάσεις οι οποίες προήλθαν από το μαγκάλι που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν βρισκόμενοι εντός της οικίας τους.

Οι συγχωριανοί τους είχαν να τους δουν σχεδόν δυο ολόκληρες μέρες και είχαν θορυβηθεί.  Μια γειτόνισσα τους ωστόσο, θέλησε να τους αναζητήσει και έτσι πήρε την απόφαση να χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού τους.

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr, o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του χωριού Βορίζια, Στέλιος Φραγκιαδάκης « ο θάνατος τους σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή που τους εξέτασε, πρέπει να σημειώθηκε πριν από δυο μέρες.

Ωστόσο βρέθηκαν νεκροί σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων. Μια γειτόνισσα τους αναζήτησε καθώς ήθελε να τους πάει φαγητό. Χτύπησε την πόρτα και δεν άνοιγε κανείς. Κοίταξε από το παράθυρο στο εσωτερικό του σπιτιού και αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό συνέβαινε».

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έσπευσαν στο σπίτι. Άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και αντίκρισαν νεκρό το ζευγάρι των ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τόσο ο άτυχος άνδρας όσο και η σύζυγός τους ήταν πάνω από 90 ετών. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου τους, θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: Νέα Κρήτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter