Κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6: Αρνητικά και τα τεστ του ΕΟΔΥ για τα 12 μέλη του πληρώματος

Κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6: Αρνητικά και τα τεστ του ΕΟΔΥ για τα 12 μέλη του πληρώματος

Αρνητικά βγήκαν τα τεστ και του ΕΟΔΥ για τα 12 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 6.

Τα τεστ που διεξήγαγε ο ΕΟΔΥ στα 12 μέλη του πληρώματος που αρχικά είχαν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό από μοριακό έλεγχο στον οποίο είχαν υποβληθεί στην Κρήτη, ήταν το τρίτο κατά σειρά. έλεγχος είχε γίνει σε εργαστήριο με το οποίο ήταν συμβεβλημένη η ναυτιλιακή εταιρεία που ανήκει το πλοίο.

Νωρίτερα είχαν βγει αρνητικά και τα τεστ που έγιναν εν πλω. 

Ολοκληρώθηκαν και οι έλεγχοι στις στενές επαφές τους εντός του πλοίου, όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον Covid-19 και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να δοθεί άδεια για τον απόπλου του από το λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του.

Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 922 επιβάτες και 666 μέλη πληρώματος. Πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς-Κέρκυρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας TUI Cruises νωρίτερα την Τρίτη, στην οποία ανήκει το κρουαζιερόπλοιο, κανένα από τα 12 μέλη του πληρώματος του Mein Schiff 6 τα οποία βρέθηκαν αρχικά θετικά στον SARS-CoV-2 δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

Η TUI Cruises διαβεβαίωσε ότι τα δώδεκα μέλη του πληρώματος τέθηκαν σε απομόνωση εντός του πλοίου.

Πρόσθεσε ότι χάρη στα μέτρα υγιεινής και τους κανόνες καθαρισμού του σκάφους, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους επισκέπτες και το πλήρωμα.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter