«Κωλοτούμπα» Καράογλου για τα περί διαφθοράς στον ΟΑΣΘ

«Κωλοτούμπα» Καράογλου για τα περί διαφθοράς στον ΟΑΣΘ

Πήρε πίσω όλα όσα είχε δηλώσει για δήθεν «κακοδιαχείριση και διαφθορά» στον ΟΑΣΘ κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Στέλιου Παππά, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Ο κ. Καράογλου βρέθηκε σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης κι υπό τον φόβο να καταδικαστεί από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ουσιαστικά ζήτησε συγγνώμη από τον Στέλιο Παππά.

«Διευκρινίζω ότι η συνέντευξή μου αφορούσε το χρόνιο και γενικότερου κοινού ενδιαφέροντος πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που ταλανίζει καθημερινά τους συμπολίτες μας, χωρίς να στοχεύω στην επίμαχη περικοπή της να προσβάλλω προσωπικά τον κ. Παππά και τον κ. Παναγιωτίδη, στην θεσμική ιδιότητα των οποίων αναφέρθηκα και τους οποίους προσωπικά σέβομαι και υπολείπτομαι.

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Παππάς κατά του Υπ. Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρου Καράογλου: Κατέθεσε αγωγή και ζητά αποζημίωση

Συγκεκριμένα, ανακαλώ τα περί κακοδιαχείρισης και διαφθοράς στον ΟΑΣΘ κατά το διάστημα που οι ως άνω μετείχαν στην διοίκηση του, κατά την περίοδο που ο ΟΑΣΘ περιήλθε στο Ελληνικό Δημόσιο και τέθηκε σε εκκαθάριση εν λειτουργία» καταλήγει η δήλωση του.

Η υπόθεση αφορούσε σε δηλώσεις που είχε κάνει σε συνέντευξη στην εφημερίδα Μακεδονία κατά την οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ο κ. Καράογλου:

«Από τότε που ανέλαβε η κρατική διοίκηση, τα προβλήματα, τα ελλείμματα και η διαφθορά υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό».

Όπως σημειώνεται από τον ΟΑΣΘ «αρχικά στον κ. Καράογλου, εστάλη εξώδικη διαμαρτυρία, με την οποία του ζητήθηκε να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη δήλωση. Ωστόσο, όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά επιχείρησε με έγγραφη απάντησή του να ισχυρισθεί ότι οι δηλώσεις του αποτελούν «διδάγματα κοινής πείρας», εμμένοντας ουσιαστικά σε όλες τις συκοφαντικές και προσβλητικές θέσεις του (κάνοντας μάλιστα, περαιτέρω, λόγο και για «οικονομική κατάρρευση του Οργανισμού»).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter