Κωλοτούμπα Μπαρμπαρούση υπό το φόβο των δηλώσεών του – Λέει ότι «παρερμηνεύτηκαν»

Κωλοτούμπα Μπαρμπαρούση υπό το φόβο των δηλώσεών του – Λέει ότι «παρερμηνεύτηκαν»

Όλος ο κόσμος τον άκουσε από το βήμα της Βουλής ο ίδιος ωστόσο τώρα, αφού παρενέβη η Δικαιοσύνη και η Χρυσή Αυγή τον διέγραψε, έστω και για τα μάτια του κόσμου, τώρα δηλώνει πως «παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του». Του φταίνε μάλιστα οι πολιτικοί που δεν κατάλαβαν! 

Με απίστευτο θράσος μετά τον ακροδεξιό και χουντικό του λόγο, επιτίθεται μάλιστα και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, γιατί –προφανώς και αυτός- δεν κατάλαβε.

Ο ίδιος μάλιστα που αντιμετωπίζει ακόμα και ισόβια, μιλά για «αυθόρμητες δηλώσεις», έστω και αν όλοι στη Χρυσή Αυγή τον χειροκρότησαν!

Η θρασύδειλη κωλοτούμπα του:

«Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου – τις οποίες ανακαλώ – επ’ ουδενί είχαν να σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου, ότι με μια άτυχη δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στην Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter