Κωνσταντινόπουλος μαινόμενος – Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους όταν τόν ρώτησαν για τον Τσουκάτο και τα δισ. του ΠΑΣΟΚ

Κωνσταντινόπουλος μαινόμενος – Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους όταν τόν ρώτησαν για τον Τσουκάτο και τα δισ. του ΠΑΣΟΚ

Εκτός εαυτού βγήκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος όταν οι δημοσιογράφοι «τόλμησαν» να τον ρωτήσουν για τις καταγγελίες Τσουκάτου για τα «μαύρα» δισεκατομμύρια του ΠΑΣΟΚ. 

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Απολύτως σχετικό» της ΕΡΑ – Πρώτο πρόγραμμα με τους δημοσιογράφους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αγόρευε λέγοντας ότι το ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη προοδευτική παράταξη και όσοι είναι στη Γέφυρα θέλουν να γίνουν υπουργοί.

Όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες Τσουκάτου και αν το ΠΑΣΟΚ πήρε τελικά τα δισεκατομμύρια που ανέφερε το πρώην δεξί χέρι του Κώστα Σημίτη, ο κ. Κωνσταντινόπουλος εξεμάνη και άρχισε να λέει στους δημοσιογράφους: Είστε συριζαίοι, είστε της Γέφυρας…Και εκτός εαυτού συνέχισε: να προσέχετε τι λέτε … προβάλετε … εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αν θέλαμε θα είμασταν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας …»

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…

Τι να πει κανείς κύριε Οδυσσέα μου… Αν δε θέλετε ερωτήσεις να πηγαίνετε απλώς να βγάζετε λόγο, να σας χειροκροτούν και να φεύγετε χαρούμενος για την πορεία του σοσιαλισμού. Ενίοτε όμως πρέπει οι πολιτικοί να απαντούν σε ερωτήσεις!

Δείτε τον διάλογο: 

Δημ: Δεν βγήκατε να κάνετε μια δήλωση για την απολογία του κ. Τσουκάτου…

Ο.Κ: Εμείς τα πήγαμε στα δικαστήρια αυτά, εμείς βάλαμε τρεις εταιρείες για να ψάξουν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Δημ: Αυτά του 2000 εσείς τα πήγατε στον εισαγγελέα;

Ο.Κ: Βεβαίως

Δημ: Δηλαδή, τα πήρατε ή δεν τα πήρατε στα ταμεία σας αυτά τα χρήματα;

Ο.Κ: Ντροπή σας, ντροπή σας αυτά που λέτε, να τα πάρετε πίσω

Δημ: Μα είναι η απολογία του κ. Τσουκάτου αυτή…

Ο.Κ.: Είναι ντροπή σας και είναι ντροπή που δουλεύετε σε κρατικό κανάλι…

Δημ: Δεν σας καταλαβαίνω, αυτό το είπε ο κ. Τσουκάτος…

Ο.Κ: Τι είστε; Συριζαίος είστε; ΣΥΡΙΖΑ είστε; Σας εγκαλώ.

Δημ: Με εγκαλείτε εμένα για τα στοιχεία του κ. Τσουκάτου;

Ο.Κ: Ακούστε εδώ τι θα σας πω εγώ. Λέει ψέματα ο κ. Καμμένος που μιλάει για τα 20 δις του ΣΥΡΙΖΑ; Όταν μιλάτε σε μια παράταξη που έχει μεγάλη ιστορία και σε ανθρώπους που δεν έφυγαν και παρέμειναν, δεν μπορείτε να τους πείτε τίποτα, δεν θα τους λέτε για τις «Γεφυρες»

Δημ: Σας αναφέρω μόνο την απολογία Τσουκάτου και μην μιλάτε με τέτοιο τρόπο

Ο.Κ: Δεν μπορείτε να είστε σουλατσαδόρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορείτε να σπιλώνετε μια παράταξη λόγω της απολογίας ενός κατηγορούμενου. Σας έφερα σε δύσκολη θέση…

Δημ: Δεν κατάλαβα.

Ο.Κ.: Σας αρέσουν αυτά, ενώ δεν σας αρέσει να ρωτάτε για τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ και για τον βουλευτή του που είπε ότι το 1989 πήρε από την Siemens λεφτά ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ.

Δημ: Τι λέτε τώρα, για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν λέτε;

Ο.Κ: Το πρόβλημά σας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο.

Δημ: Όχι τέτοια, αυτά τα «είμαστε του ΣΥΡΙΖΑ» να τα αφήσετε. Αυτά να τα βάζετε στο Κοινοβούλιο εκεί που τσακώνεστε… Δεν διατυπώνω εγώ αυθαίρετα τα ερωτήματα, είναι η απολογία Τσουκάτου.

Ο.Κ.:Ο κ. Τσουκάτος είναι ένας κατηγορούμενος και αίρονται οι προηγούμενες ιδιότητές του, έχει την άποψή του την λέει και αποφασίζει η Δικαιοσύνη. Ο εισαγγελέας δεν λέει κάτι για όλα αυτά. Να καλέσετε την κ. Ξενογιαννακοπούλου που ήταν γραμματέας του κόμματος και να την ρωτήσετε για όλα αυτά. Να μη ρωτάτε εμάς τους υπόλοιπους που μείναμε λεβέντικα. Ξέρουμε το πρόβλημά σας, το πρόβλημά σας είναι το γιατί υπάρχει το ΠΑΣΟΚ.

Δημ: Το παρακάνατε κ. Κωνσταντινόπουλε, εγώ στη δημόσια ραδιοφωνία ήρθα παλιά, από όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ κι όταν ήταν εδώ οι άνθρωποι οι δικοί σας εδώ και λέτε ότι εγώ ήμουν ο πολιορκητικός κλοιός και φανταζόμουν ότι έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Πλάκα κάνετε;

Ο.Κ: Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο…

Δημ: Γιατί μου έκαναν χάρι όταν ήρθα να δουλέψω; Εξηγείστε μας για την διεργασία και τη στάση σας…Αντιπαρέρχομαι την προσβλητική σας συμπεριφορά και μιλήστε μας για το ΚΙΝ.ΑΛΛ και αν συζητάτε με κάποιους χώρους εκτός της «Γέφυρας»;

Ο.Κ: Ναι βεβαίως, συζητάμε με τον απλό κόσμο

(Ο διάλογος είναι από το thefact.gr)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter