Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος: Δέχομαι επίθεση από τα παιδιά μου

Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος: Δέχομαι επίθεση από τα παιδιά μου

Για άνευ προηγουμένου πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά του, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για την θέση του σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος, βασικός μέτοχος της της Χαλυβουργικής, υποστηρίζοντας ότι «η διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη επί μακρά σειρά ετών και δεν υφίσταται δικαστική αμφισβήτησή της».

Η Χαλυβουργική απειλείται με διακοπή ρεύματος, με τον υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας Γιώργο Σταθάκη να τάσσεται υπέρ του να υπάρξει παράταση ενός μήνα προκειμένου να διευθετηθεί νομική εκκρεμότητα μεταξύ των μελών της οικογένειας Αγγελόπουλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Π. Αγγελόπουλου:

«Είμαι ο αποκλειστικός χρηματοδότης της εταιρείας, έχοντας εισφέρει από την ατομική μου περιουσία ποσό περί τα εκατόν ογδόντα εκατομμύρια (180.000.000) ευρώ, για την επιβίωσή της, μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή της παραγωγής της.

Ουδεμία διαμάχη υφίσταται αναφορικά με τη διαχείριση της εταιρείας, όπως δυστυχώς παραπλανητικά μεταφέρθηκε στον αρμόδιο Υπουργό. Η διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας παραμένει αμετάβλητη επί μακρά σειρά ετών και δεν υφίσταται δικαστική αμφισβήτησή της.

Τα τελευταία δύο έτη αντιμετωπίζω πολυεπίπεδη επίθεση από τα παιδιά μου άνευ προηγουμένου, αποκορύφωμα της οποίας ήταν η υποβολή αιτήσεως για την θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση, λόγω δήθεν άνοιας!

Στο πλαίσιο αυτό, είναι προφανές ότι γίνεται προσπάθεια να παραπλανηθεί το επιληφθέν Δικαστήριο, με το να υποστηρίζεται ότι δήθεν υφίσταται διαμάχη για την διαχείριση της εταιρείας και ότι δήθεν η θέση μου σε δικαστική συμπαράσταση είναι η «λύση» για το μέλλον της εταιρείας. Ουδέν ψευδέστερον!

Ουδεμία «διαμάχη» για την διαχείριση της Χαλυβουργικής υπάρχει και ουδείς αμφισβητεί την ιδιότητά μου ως του βασικού μετόχου!

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χρηματοδότης της Χαλυβουργικής. Αντιμετωπίζω το παρόν και το μέλλον της εταιρείας με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με γνώμονα το καλό των εργαζομένων της εταιρείας.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter