Κως: Απαλλάσσονται από ΕΝΦΙΑ οι σεισμόπληκτοι για δύο χρόνια – Δωρεάν οι μετακινήσεις με λεωφορείο

Κως: Απαλλάσσονται από ΕΝΦΙΑ οι σεισμόπληκτοι για δύο χρόνια – Δωρεάν οι μετακινήσεις με λεωφορείο

Οι σεισμόπληκτοι με κτίσματα (κατοικίες, επιχειρήσεις κ.λπ.), που υπέστησαν ζημιές, θα απαλλαχτούν από τον ΕΝΦΙΑ για τα επόμενα δύο χρόνια, προανήγγειλε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Μιλώντας στον Σκάι το πρωί του Σαββάτου  δήλωσε πως το ίδιο θα ισχύσει για τα οικόπεδα εντός των οποίων βρίσκονται κτίσματα με ζημιές και προανήγγειλε παράταση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Επίσης , υπενθύμισε ότι χθες δόθηκε παράταση μέχρι τις 31 του μήνα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν την κατοικία ή την επαγγελματική τους έδρα στην Κω.

Παράλληλα, με εντολή του δημάρχου Κω Γιώργου Κυρίτση, από το Σάββατο και μέχρι την πλήρη ομαλοποίηση της κατάστασης στο νησί, οι μετακινήσεις των πολιτών και των επισκεπτών της Κω, με τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, θα είναι δωρεάν.

«Είναι μία κίνηση στήριξης των πολιτών της Κω αλλά και μία έμπρακτη χειρονομία αγάπης και ευγνωμοσύνης προς τους επισκέπτες μας που μας στηρίζουν και εμπιστεύονται την Κω για τις διακοπές τους», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμος της Κω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter