Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο

Κως: Ενίσχυση 200.000 ευρώ στο νοσοκομείο του νησιού

γκρίθηκε από το υπουργείο Υγείας, μετά από σχετικό αίτημα του Γ.Ν. Κ.Υ. Κω, δαπάνη ύψους 200.000 ευρώ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών (προσέλευση έκτακτων περιστατικών, μετακινήσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού) λόγω του σεισμού που έπληξε το νησί την 21η Ιουλίου.

Επίσης, στις 25/08/2017 λήγει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά 2.868 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διετούς διάρκειας, τα οποία θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ). Συγκεκριμένα για το νησί της Κω, οι προσλήψεις αφορούν σε:· 8 θέσεις ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και σε έλλειψη αυτών ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Παθολογίας.· 2 θέσεις ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Παιδιατρικής.· 4 θέσεις ΠΕ Νοσηλευτικής και σε έλλειψη αυτών ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής. Σε έλλειψη ΠΕ και ΤΕ Νοσηλευτικής οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους ΔΕ κλάδου Βοηθών Νοσηλευτών/τριών.· 2 θέσεις ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών και σε έλλειψη αυτών ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών.· 4 θέσεις ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και σε έλλειψη αυτών ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Σε έλλειψη προσωπικού κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων.· 4 θέσεις ΤΕ Επισκεπτών-τριών Υγείας

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.