Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Μετά τις κραυγές στη Βουλή

Κώστας Βαξεβάνης: Πληροφορώ τον Χατζηαβάτη Μητσοτάκη - Η απάντηση στον Κυριάκο για τη Μαρέβα

Με μια ανάρτηση στο Twitter ο εκδότης της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης, απάντησε στις άναρθρες κραυγές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή που φώναζε προς τον Πρωθυπουργό: Σας απαγορεύω να ξαναμιλήσετε για τη σύζυγό μου και σε εσάς και στον Κώστα Βαξεβάνη

Οι αποκαλύψεις του Documento τόσο για τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη όσο και για τις ofshore της κυρίας Μαρέβας Μητσοτάκη έχουν ενοχλήσει σφόδρα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά αντί πειστικών απαντήσεων σήμερα στη Βουλή προτίμησε μια χαμηλού επιπέδου ομιλία με υστερικές κραυγές. 

Σε αυτή την αποστροφή του λόγου του Κυριάκου Μητσοτάκη απαντά ο Κώστας Βαξεβάνης με την ανάρτησή του στο Twitter:

Πληροφορώ τον Χατζηαβατη Μητσοτάκη πως θα μιλώ και για τη σύζυγό του ως υπολόγο πόθεν έσχες και για τον ίδιο ως δημόσιο πρόσωπο. Έπρεπε να γνωρίζει πως η προσπάθεια φίμωσης είχε τα γνωστά αποτελέσματα για την κυβέρνηση Σαμαρά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.