Κώστας Βουτσάς: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού (Photos)

Κώστας Βουτσάς: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού (Photos)

Σήμερα στις 11 είναι η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά στην Μητρόπολη Αθηνών. Στη συνέχεια θα ταφεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Πλήθος κόσμου φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι βρίσκονται από νωρίς στην Μητρόπολη για να πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό. Από νωρίς βρίσκεται και η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού και οι κόρες του.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αλλά και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

«Είναι μια τεράστια απώλεια για μας στην οικογένεια. Είναι συγκινητικό που είναι και για όλη την Ελλάδα, από αυτό που έχουμε δει αυτές τις μέρες και από τα μηνύματα που παίρνουμε. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μας και αυτό για μας είναι μία παρηγοριά» δήλωσε η Σάντρα Βουτσά στους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται πως από χθες η σορός του ηθοποιού βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Παράκληση της οικογένειάς του είναι όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.


































Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter