Κώστας Κουφός: «Υπερήφανος που είμαι Έλληνας»

Κώστας Κουφός: «Υπερήφανος που είμαι Έλληνας»

Για την εθνική ομάδα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA, ο Κώστας Κουφός. Ο σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς δήλωσε περήφανος που είναι Έλληνας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της εθνικής ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ώστε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Έχουμε καλή ομάδα. Μόλις ενώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ, νομίζω πως θα είμαστε πολύ καλοί. Είμαι Ελληνοαμερικανός, αλλά σίγουρα δηλώνω περήφανος που είμαι Έλληνας. Γεννήθηκα στις ΗΠΑ, αλλά ήταν ευλογία που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Είναι κάτι που με έκανε περήφανο», δήλωσε ο Κουφός, ενώ σχετικά με τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ, τόνισε: «Είμαι 100% υγιής τώρα. Ήταν ένας από τους τραυματισμούς που χρειάζονται λίγο καιρό για να είσαι υγιής. Έπαιξα με αυτόν πέρυσι όλη τη σεζόν και μετά έπρεπε να το φροντίσω».

Για την παρουσία της εθνικής στα «παράθυρα» των προκριματικών ενόψει Παγκοσμίου, είπε πως «παίζουν σκληρά. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θες να δεις από τους παίκτες που έχουν επιλεχθεί και θα πρέπει να τους δώσω τα εύσημα, για όσα κάνουν. Παίζουν με την καρδιά τους και είμαι περήφανος για όσα κάνουν. Είναι ωραίο. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα για την Εθνική στην έδρα μας, εκτός των φιλικών. Είναι καλό το περιβάλλον στην Ελλάδα και έχουμε εξαιρετικούς φιλάθλους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter