Κώστας Μουτζούρης: Νεοδημοκράτης, σαμαρικός και άνθρωπος του Αθανασίου

Κώστας Μουτζούρης: Νεοδημοκράτης, σαμαρικός και άνθρωπος του Αθανασίου

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης εκλέχτηκε στις εκλογές του 2019 ως αντάρτης της γαλάζιας παράταξης.

Ποιος είναι τελικά ο Κώστας Μουτζούρης που έχει προκαλέσει την οργή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα θέματα των μεταναστών και των προσφύγων καθώς αντιδράει έντονα στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για τη δημιουργία κλειστών κέντρων για μετανάστες και πρόσφυγες στα νησιά του βόρειου Αιγαίου;

Ο Κώστας Μουτζούρης λοιπόν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου «ως ανεξάρτητος τεχνοκράτης υποψήφιος». Κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του το παρόν έδωσαν κορυφαία κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μιας και ο κ. Μουτζούρης ήταν στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και ιδιαίτερα από τον περίγυρο του βουλευτή του κόμματος Χαράλαμπου Αθανασίου και βέβαια σκληρός σαμαρικός.

Παρά το γεγονός όμως πως η υποψηφιότητα Μουτζούρη προκάλεσε έντονη δυσφορία στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χαράλαμπος Αθανασίου την μία μέρα φωτογραφίζεται με την Περιφερειάρχη του Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και επίσημη υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας και την επόμενη ακριβώς ημέρα κάνει περιοδεία στη Λέσβο στο πλευρό του Κώστα Μουτζούρη.

Το documentonews είχε αποκαλύψει στις 8 Μαΐου 2019 τις σχέσεις του υποψήφιου τότε περιφερειάρχη με το κύκλωμα Σαμαρά – Αθανασίου σε άρθρο με τίτλο «Και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ ο Αθανασίου».

Οργή Μαξίμου για Μουτζούρη: «Γραφικός και επικίνδυνος» λέει ο Πέτσας – Τι απαντά ο περιφερειάρχης

Έφυγαν τα ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο μετά τα άγρια επεισόδια – Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter