Κώστας Μπακογιάννης για τρομοκρατία: «Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάω και σε μια άλλη κηδεία θύματος» (Video)

Κώστας Μπακογιάννης για τρομοκρατία: «Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάω και σε μια άλλη κηδεία θύματος» (Video)

Νέες δηλώσεις έκανε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την 48ωρη άδεια από το συμβούλιο φυλακών προς τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε πως το να δει τον Κουφοντίνα να κυκλοφορεί ελεύθερος ήταν ένα σοκ για εκείνον, εξέφρασε την απορία του γιατί δεν παρενέβη η κυβέρνηση στην απόφαση, καλώντας την επίσης να πάρει θέση. Παράλληλα άσκησε έντονη κριτική στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, αναφέροντας και παλαιότερες θέσεις του για την τρομοκρατία.

Ο ίδιος ανέφερε πως ο Κουφοντίνας έχει στόχο ζωής τη δημιουργία νέων τρομοκρατών.

«Η άδεια στον Κουφοντίνα ήταν ένα σοκ για εμένα. Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ότι ο Κουφοντίνας θα κυκλοφορούσε ελεύθερος και θα πήγαινε σε ταβερνάκια, ένας άνθρωπος ο οποίος αδίστακτα, συνήθως πισώπλατα, δολοφόνησε τόσους ανθρώπους» ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Φοβάμαι, συπλήρωσε πως ότι «θα χρειαστεί να πάω και σε άλλη μια κηδεία θύματος».

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι ο νόμος ξεκάθαρα έδινε τη δυνατότητα στο Συμβούλιο των Φυλακών να κρατήσει στη φυλακή τον Κουφοντίνα. «Τι άλλαξε τώρα;» διερωτήθηκε. «Ο κ. Κοντονής φόρεσε τον φερετζέ της διάκρισης των εξουσιών (…) από πότε; (…) Αυτή η κυβέρνηση δόξα τω θεώ έχει εκφράσει πολλές φορές τη γνώμη της σε θέματα που αφορούν τους δικαστές. (…) Είχαν φτάσει να καταγγείλουν και το ΣτΕ, και τώρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός σιωπά» ανέφερε.

Δείτε το απόσπασμα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter