Κυβέρνηση για Σαμαρά: Μόνον συμπόνια!

Κυβέρνηση για Σαμαρά: Μόνον συμπόνια!

Με αρκετή ειρωνεία κυβερνητικοί κύκλοι σχολίασαν τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά σύμφωνα με τον οποίο δεν έπεσε από τον Σόιμπλε, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ που αρνήθηκε να βγάλει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στη συνέντευξη αυτή ο πρώην πρωθυπουργός σημείωνε πως «Την Ελλάδα την οδήγησε σε εκτροχιασμό ο ΣΥΡΙΖΑ, ο λαϊκισμός του, τα ψέματά του, η ανευθυνότητά του και όσοι τότε ταυτίστηκαν μαζί του…(…) Είχαμε και εμείς τις κόντρες με την τρόικα».

«Μονάχα με συμπόνια μπορεί να υποδεχθεί κανείς τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά. Αμετανόητος υπερηφανεύεται για τις καταστροφικές πολιτικές που εκπόνησε με τον κυβερνητικό του εταίρο, Ευάγγελο Βενιζέλο, από τον οποίον έχει “τις καλύτερες αναμνήσεις”, σε αντίθεση βέβαια με τον ελληνικό λαό» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, προσθέτοντας:

«Αρνούμενοι να αποδεχθούν την πραγματικότητα, ελπίζουν ακόμα -μάταια- στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης, διεκδικώντας μία διεστραμμένη ιστορική δικαίωση και μία νέα εφόρμηση στην εξουσία, για την εξυπηρέτηση πάσης φύσεως συμφερόντων».

«Στην προσπάθειά του αυτή, και σε πλήρη ταύτιση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπερασπίζεται πλήρως τους ακραίους κύκλους των δανειστών και τα επιχειρήματά τους, για να μπορέσει να οικοδομήσει το πολιτικό του αφήγημα» σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι, καταλήγοντας: «Τα όσα λέει ο κ. Σαμαράς δεν αφορούν ούτε την κυβέρνηση, ούτε την κοινωνία που του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη. Άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να προβληματιστούν…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter