Κυβέρνηση της πρωτοπορίας και της προνόησης!

Κυβέρνηση της πρωτοπορίας και της προνόησης!

«Το θερμόμετρο της επιτυχίας είναι ο φθόνος των ανίκανων», έλεγε ο Σαλβαντόρ Νταλί.

Έτσι λειτουργεί η Ελλάδα και μας μιμείται η «υπανάπτυκτη» υπόλοιπη Ευρώπη.

Γι’αυτό, όλα τα δυνατά μυαλά που έφυγαν στο εξωτερικό με την κρίση, κάνουν ουρά τώρα για να γυρίσουν πίσω στην «αναπτυγμένη» Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, που η μία επένδυση διαδέχεται την άλλη, οι Έλληνες ευημερούν από τα πλούτη, για κάποιους εκλεκτούς δεν υπάρχει lockdown και έτσι μπορούν να πηγαίνουν να παίρνουν τον αέρα τους Σαββατοκύριακα στο Dubai, και άλλα πολλά πολλά.

Σε μία «αναπτυγμένη» Ελλάδα, όπου δεν υπάρχει ανεργία, όπου υπάρχει μία σοβαρή σταθερή κυβέρνηση που άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ, όπου υπάρχει ένα σοβαρό αναβαθμισμένο Ε.Σ.Υ., με τους Υπουργούς Υγείας να καλύπτουν τις αστοχίες τους, ρίχνοντας τις ευθύνες στους «δολοφόνους» γιατρούς, οι οποίοι φροντίζουν να καταλήγουν οι άνθρωποι με κορονοϊό έξω από τις «άπειρες» ΜΕΘ του Ε.Σ.Υ., αφού η κυβέρνησή μας φρόντισε να μην ανοίξουν περισσότερες, διότι εάν υπήρχαν περισσότερες θα πέθαινε περισσότερος κόσμος.

Είδατε; Φροντίζουμε για να έχουμε,που έλεγε γνωστή διαφήμιση. Έτσι η κυβέρνηση, μας φροντίζει για να έχει.

Δείτε λοιπόν μέχρι που φτάνει, αχάριστοι κακόβουλοι αντιπολιτευόμενοι άνθρωποι,η προνοητικότητα της κυβέρνησης. Σας το λέω και συγκινούμαι.

Επειδή λοιπόν φροντίζει για το καλό μας, γιατί είναι βέβαιο ότι θα πεθαίναμε εάν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, δημιούργησε ο δήμος Σερρών 35 νέους τάφοι στην άκρη του κοιμητηρίου, στο πλαίσιο σχεδίου ετοιμότητας για ενδεχόμενη αυξημένη ανάγκη ταφής.

Incaseof…που λέμε εμείς οι Ευρωπαίοι! Προνοητικότης!

Για να δείτε πόση οικονομία κάνει αυτή η κυβέρνηση, που την κακολογείτε μονίμως, οι ομαδικοί τάφοι κοστίζουν πάρα πολύ λιγότερο από τα 22 ψωροεκατομμυριάκια ευρώ που χάρισε ως μπόνους στα ΜΜΕ για να είναι υπάκουα στρατιωτάκια.

Φυσικά να μην ξεχάσω τα Ελληνικά αξιοζήλευτα δημόσια σχολεία μας, όπου όλη Ευρώπη μας κάνει την τιμή να μας αντιγράφει με τη λογική του κ. Αδώνιδος Γεωργιάδη.

Θυμάμαι τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, όπως και την πλειονότητα της κυβέρνησης,τι έλεγε σε μία από τις άπειρες τηλεοπτικές εμφανίσεις του στο κανάλι που εργάζεται, τον ΣΚΑΙ, όταν ανοίξανε τα σχολεία τον Σεπτέμβριο και μετά από λίγο διάστημα ξανακλείσανε.

Έκπληκτη είδα, γιατί ειλικρινά δεν τον έχω συνηθίσει να ωρύεται σε τέτοιο τόνο τον άνθρωπο να μαλώνει με όποιον τολμούσε να του πει ότι 25 παιδιά είναι πολλά στις τάξεις των σχολείων εν μέσω πανδημίας.

Υπερθεμάτιζε δε,ότι σε όλες τις προηγμένες αναπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες, ο αριθμός των μαθητών στις τάξεις είναι 25 παιδιά. Και εμείς είμαστε μία από αυτές!

Ως προηγμένη λοιπόν αναπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα που είμαστε και εμείς με τέτοια «προχώ» κυβέρνηση, τα σχολεία μας είναι ακριβώς όπως της Ευρώπης!

Δηλαδή για να σας δώσω να καταλάβετε σε απλά ελληνικά.

Στην αναπτυγμένη προηγμένη Ευρώπη πέφτουν ταβάνια στα νηπιαγωγεία όπως στην Κέρκυρα, με κίνδυνο να τραυματιστούν θανάσιμα τα παιδιά, στην αναπτυγμένη προηγμένη Ευρώπη υπάρχουν 16 άτομα μαζί με τη δασκάλα τους σε μία αίθουσα κοντέινερ 15 τμ., στην αναπτυγμένη προηγμένη Ευρώπη παίρνουν τα παιδιά τις κουβερτούλες τους για να ζεσταίνονται στις σχολικές αίθουσες και φυσικά στην αναπτυγμένη προηγμένη Ευρώπη τον χειμώνα κάνουν μάθημα στην αυλή των σχολείων για να τσιτώνει το δέρμα τους.

Έτσι λοιπόν είναι τα σχολεία της αναπτυγμένης προηγμένηςΕυρώπης και σας παρακαλώ, παπαγαλάκια της αντιπολίτευσης, να μην τολμήσετε να ξαναφέρετε αντιρρήσεις στα λεγόμενα του συγκεκριμένου υπουργού και κάθε υπουργού αυτής της κυβέρνησης, γιατί θα με βρείτε μπροστά σας.

Έτσι ο άνθρωπος βλέπει τα σχολεία της αναπτυγμένης προηγμένης Ευρώπης του 2020-21, ακριβώς όπως είναι τα δικά μας.

Copypaste. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ντε και καλά να διαφωνούμε.

Και τέλος μην ξανακούσω ότι έχετε στενοχωρηθεί που δεν μπορείτε να πάτε μία εκδρομή μέχρι την Πάρνηθα ή την Καλαμάτα ή Χανιά ή να επισκεφτείτε έστω το χωριό σας με το lockdown.

Φοβούμενη η κυβέρνηση να μην ξεκινήσετε να έχετε ψυχολογικά προβλήματα και στοιχεία κατάθλιψης, φρόντισε και για αυτό και σας δίνει και τη δυνατότητα για να γνωρίσετε και άλλα μέρη. Και θα σας εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ με αυτό που λέω.

Με το άνοιγμα της πολυσυζητημένης πλατφόρμας των εμβολιασμών για άνω των 85 ετών, όπου άνθρωποι σε αυτές τις ηλικίες παίζουν τα computer στα δάκτυλα και είναι γνωστοί χάκερς, μπορείτε να βρίσκεστε στο νησί σας και να κλείσετε ραντεβού ώστε να εμβολιαστείτε σε άλλο νησί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ηλικιωμένου από τη Σύρο όπου έκλεισε ραντεβού μέσω της πλατφόρμας και θα εμβολιαστεί στην Σαντορίνη ή στην Νάξο. Πόσες ευκαιρίες είχε στη ζωή του αυτός ο άνθρωπος να πάει σε αυτά τα νησιά;

Η κυβέρνηση λοιπόν προσφέρει διακοπές, για να πάνε να γνωρίσουν και άλλη γη και άλλα μέρη. Να κάνουν ίσως έναν μήνα του μέλιτος που δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν ποτέ στη ζωή τους. Όπως και πολλοί άλλοι που θα βρεθούνε, όπου ονειρευόντουσαν.

Αντί να νοιώθετε λοιπόν υποχρέωση για τη φροντίδα που δεχόμαστε από την κυβέρνησή μας ως πολίτες της Ελλάδος, τολμάτε να την αμφισβητείτε. Η αχαριστία έχει και τα όρια της.Ντροπή!

Η Ελένη Αυλωνίτου είναι πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ / μέλος ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter