Κυβερνητικές πηγές: «Να αξιοποιήσει το χρόνο του στην αντιπολίτευση» συνιστούν στον Γεωργιάδη

Κυβερνητικές πηγές: «Να αξιοποιήσει το χρόνο του στην αντιπολίτευση» συνιστούν  στον Γεωργιάδη

Δηκτικά σχόλια απέσπασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, από κυβερνητικούς κύκλους, με αφορμή δηλώσεις του σχετικά με αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός για τα προαπαιτούμενα.

Συγκεκριμένα, «επισημαίνουν» στον κ. Γεωργιάδη ότι «θα πρέπει να μάθει πως τα προαπαιτούμενα (“prior actions”) υλοποιούνται μετά τη συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων (“Staff Level Agreement”) και προηγούνται της εκταμίευσης των δόσεων».

«Καλό θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να αξιοποιήσει τον χρόνο στην αντιπολίτευση για να μάθει τα βασικά της διαπραγμάτευσης, που δεν φρόντισε να μάθει ως υπουργός της κυβέρνησης του Α. Σαμαρά», προσθέτουν στο ίδιο πνεύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Οφείλω, όμως, να θέσω ένα ερώτημα στον κ. Τσίπρα, που θα έθετα αν δεν το έβαζε στα πόδια. Ο πρωθυπουργός είπε στη Βουλή την εξής φράση: όλοι ξέρουμε ότι τα “prioractions” (οι προηγούμενες δράσεις) γίνονται μετά. Πόσοι Έλληνες πιστεύουν ότι ήταν σε θέση να μιλήσει μόνος του με τους Rothschild στα αγγλικά για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και δεν είχε πάει για άλλους λόγους, που σκοπίμως αποφεύγει να απαντήσει;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter