Κυβερνητικό «επικοινωνιακό show» η επίταξη των κλινικών στη Θεσσαλονίκη

Κυβερνητικό «επικοινωνιακό show» η επίταξη των κλινικών στη Θεσσαλονίκη

Παρέδωσαν τα κλειδιά την Παρασκευή στην επιταγμένη κλινική Σαραφιανού χωρίς τελικά να νοσηλεύσει ούτε ένα ασθενή covid ενώ καθημερινά στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης οι εισαγωγές ασθενών δεν έχουν μειωθεί.

«Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό που έγινε είχε επικοινωνιακό χαρακτήρα» λέει στο documentonews.gr o ιδιοκτήτης Γρηγόρης Σαραφιανός.

Όπως εξηγεί ο ίδιος δεν χρησιμοποίησαν ούτε την δική του κλινική ούτε την άλλη κλινική που επίταξαν στην Θεσσαλονίκη «θα κινηθώ νομικά γιατί επί δύο εβδομάδες είμαι χωρίς αποζημίωση έπαθα οικονομική ζημία», λέει ο ίδιος.

Ο κ. Σαραφιανός μιλά επίσης για την δυσφήμηση της κλινικής και εξηγεί ότι παρόλο που δεν νοσήλευσε ούτε ένα ασθενής εκείνος έχει προχωρήσει και σε επιπλέον απολύμανση της περασμένη Παρασκευή που τελείωσε η επίταξη .

Όπως αναφέρει επίσημα δεν έμαθε ποτέ γιατί τελικά δεν νοσήλευσε κανένα ασθενή με covid .

Ο ιδιοκτήτης της κλινικής απάντησε και στις πληροφορίες που έλεγαν ότι η κλινική του τελικά δεν ήταν κατάλληλη για να νοσηλευτεί τέτοιους είδους περιστατικά.

«Θέλει ορισμένες προδιαγραφές όπως για παράδειγμά την παροχή οξυγόνου σε 24ωρη βάση στο φουλ. Εγκατάσταση εγώ έχω και για τα 120 κρεβάτια αλλά στο φουλ να δουλέψουν όλες τις ώρες της ημέρα ποτέ δεν χρειάστηκε να γίνει, έχει γίνει στο παρελθόν για 20-30 ασθενείς ταυτόχρονα».

Το παράδοξο είναι ότι όπως εξηγεί ο ίδιος η τεχνική υπηρεσία της ΥΠΕ πήγε στην κλινική για να ελέγξει αν πληρούνται οι προδιαγραφές για την νοσηλεία ασθενών με covid-19 «Αυτά έπρεπε να γίνουν πριν την έκδοση της απόφαση και όχι μεταγενέστερα», επισημαίνει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter