Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κυβερνητικοί κύκλοι: Η ΟΤΟΕ φαίνεται να συγκαλύπτει τους υπεύθυνους της εμπλοκής στην Πειραιώς

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΟΤΟΕ που επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την εμπλοκή που έχει σημειωθεί στην εκλογή του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Πειραιώς, κύκλοι της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης επισημαίνουν τα εξής:

«Η ΟΤΟΕ φαίνεται ότι αντί να δείχνει, συγκαλύπτει τους υπεύθυνους αυτής της εξέλιξης. Η τράπεζα Πειραιώς δεν έχει εκλέξει διευθύνοντα σύμβουλο από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η ΟΤΟΕ φαίνεται να αγνοεί τους πραγματικούς λόγος που συμβαίνει αυτό».

Ειδικότερα, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι, «η ΟΤΟΕ δεν γνωρίζει ότι από το 2014 η εποπτεία των συστημικών τραπεζών ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα του SSM; Ή μήπως δεν γνωρίζει ότι οι ενέργειες διαφόρων ομάδων μετόχων στην τράπεζα κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στο να υπάρξει μια συναινετική λύση; Περιμένουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από όλους?»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.