Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τελετή μετονομασίας της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τελετή μετονομασίας της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου

Στο Δήμο Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για να παραστεί στην τελετή μετονομασίας της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων θα μεταβεί αύριο Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Στη συνέχεια, ο κ. Παυλόπουλος θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης του Δήμου. Σημειώνεται πως την ίδια ημέρα στις 19.00 ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας»), για να παραστεί σε επετειακή εκδήλωση για τα 23 χρόνια προσφοράς του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εκδήλωση της μετονομασίας θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής Δήμου Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 10:30 έως 12:00 και έχουν ως εξής:

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κ. Καραμανλή

Καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λ. Βάρης- Κορωπίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Λ.Κ.Καραμανλή.

Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία/διασταυρώσεις:

– Λ. Βάρης Κορωπίου και Λ. Αγ. Μαρίνας : Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη-Γλυφάδα μέσω της Λ. Αγ. Μαρίνας.

– Λ. Βάρης Κορωπίου και Αναγυρούντος : Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κων/νου.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλούν τους οδηγούς να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter