Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 4ο Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 4ο Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο

Σήμερα διεξάγεται ο 4ος Αυθεντικός Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα (21,098 μ) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Λόγω του αγώνα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων οδικό δίκτυο, περιοχής Δήμου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης.

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τους εξής δρόμους:

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής και της οδού Κάτω Σουλίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 07.30΄- 09.30΄.

– Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κάτω Σουλίου και Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 09.30΄- 10.00΄.

– Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Αρτέμιδος – Φειδιππίδου όπου θα υπάρχει και κάθετη διέλευση των οχημάτων.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Διονύσου και Αεροπορίας (φανάρι Ζούμπερι), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 10.00΄ – 10.30΄.

– Η κυκλοφορία από την πόλη του Μαραθώνα προς την Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της οδού Διονύσου.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίας και Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 10.30΄ – 11.00΄.

– Η κυκλοφορία προς Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω της οδού Αεροπορίας και της Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή Ν. Μάκρης).

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Κάτω Σουλίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 11.00΄- 11.30΄.

– Η κυκλοφορία προς Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

Οδός Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας (είσοδος, έξοδος, περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα), κατά τις ώρες 11.00΄- 11.30΄.

– Η κυκλοφορία από και προς τον Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάτω Σουλίου και της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 11.30΄- 12.45΄.

– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter