Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου από Πειραιώς έως Διυλιστήρια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου από Πειραιώς έως Διυλιστήρια

Η Τροχαία προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Πειραιώς έως και τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου, λόγω διεξαγωγής του 3ου Ημιμαραθωνίου. Έτσι θα έχουμε προσωρινό κλείσιμο τμημάτων δρόμων πολυσύχναστων, όπως της Πειραιώς και της Ιεράς Οδού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Λόγω διεξαγωγής του 3ου Ημιμαραθωνίου με την επωνυμία: Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού”, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 10-9-2017, κατά τις ώρες 08.00 – 12.00, ως εξής:

Στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από την οδό Μυστρά έως την 15,6 χ/θ διασταύρωση Διυλιστηρίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Στη βοηθητική λωρίδα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από την 15,6 χ/θ, (διασταύρωση Διυλιστηρίων), έως την 20 χ/θ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Ιερά Οδός σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter