Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των παρελάσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των παρελάσεων

Λόγω των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη και όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

. Δήμος Αθηναίων (κεντρική παρέλαση), από τις 09:00 μέχρι το τέλος της παρέλασης: Λ. Βασ. Αμαλίας, και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών μέχρι την πρώτη παράλληλο. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

. Δήμος Αθηναίων (Δοξολογία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών), από τις 06:00 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων: Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

. Δήμος Πειραιά, από τις 06:00 μέχρι τις 14:00: 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.

Στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα γίνεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις : Από ώρα 03.00 και μέχρι να ολοκληρωθεί η στρατιωτική παρέλαση, που η θα ξεκινήσει στις 11.00 ώρα της ίδιας ημέρας θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης: Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών. 30ης Οκτωβρίου , καθ’ όλο το μήκος της. Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου. Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή. Γ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου μέχρι τη Λ.Στρατού. Στρ. Ναπολ. Ζέρβα, καθ’ όλο το μήκος της. Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι τη Λ.Νίκης. Γκύζη, καθ’ όλο το μήκος της.

 Από ώρα 05.00 και μέχρι να ολοκληρωθεί η στρατιωτική παρέλαση, λόγω της παράταξης των μηχανοκίνητων τμημάτων, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης: Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών. 30ης Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος της.    

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter