Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Κορίνθου – Πατρών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Κορίνθου – Πατρών

Διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει το Σάββατο, από τις τρεις έως τις τέσσερις τα ξημερώματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς έως τον κόμβο Πλαταμώνα, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ηλεκτροδότησης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις, θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

– Προσωρινό αποκλεισμό των κλάδων εξόδου, της κατεύθυνσης από Πάτρα και εισόδου, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, του Κόμβου Δυτικού Αιγίου (Χ.Θ. 178,5) του αυτοκινητοδρόμου της Κορίνθου – Πατρών, από το Σάββατο 20 Μαΐου έως τη Δευτέρα 22Μαΐου, ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης. Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τους όμορους κόμβους Σελιανιτίκων και Ανατολικού Αιγίου.

Οι ρυθμίσεις κρίνονται απαραίτητες, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος). Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter