Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεσογείων

Λόγω εργασιών για την εγκατάσταση καλωδίων ρεύματος υψηλής τάσης, από σήμερα μέχρι και τις 13 Μαρτίου, ισχύει προσωρινή και τμηματικά διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Μεσογείων, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, από την οδό Αγίου Ανδρέα μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Μιλτιάδου, στην Αγία Παρασκευή.

Η κυκλοφορία των οχημάτων όλο το 24ωρο θα διεξάγεται στο εναπομένον πλάτος το οδοστρώματος. Η αριστερή στροφή των οχημάτων προς την Ηρώων Πολυτεχνείου, θα γίνεται μέσω της αριστερής λωρίδας της Λεωφόρου Μεσογείων, η οποία, προ των έργων, προορίζονταν για την ευθεία κίνηση των οχημάτων. Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται σε 50 και 30 χλμ/ώρα, κατά περίπτωση, καθώς και απαγόρευση της προσπέρασης των οχημάτων σε ικανές αποστάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.