Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία – Φορτίο-«τέρας» μεταφέρεται από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην Πτολεμαΐδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία – Φορτίο-«τέρας» μεταφέρεται από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην Πτολεμαΐδα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα, Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, στην Εγνατία Οδό, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Από τις πρωινές ώρες θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την κίνηση των υπερμεγεθών φορτηγών που εκτελούν τη μεταφορά των φορτίων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς την Βέροια.

Συγκεκριμένα θα ισχύσει:

Διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου, στην κατεύθυνση προς Βέροια, κατά τη διάρκεια της οποίας η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στο οδικό τμήμα Χαλκηδόνα – Αλεξάνδρεια.

Διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας, στην κατεύθυνση προς Βέροια, κατά τη διάρκεια της οποίας η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στο οδικό τμήμα Αλεξάνδρεια – Βέροια.

Διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου, στην κατεύθυνση προς Βέροια και η κίνηση των επιβατικών οχημάτων θα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό, στο οδικό τμήμα Βέροια – Πολύμυλος, ενώ τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται μέσω της Επαρχιακής Οδού Βέροιας – Σ.Σ. Νάουσας.

Εκτροπή της κυκλοφορίας και στην ΠΑΘΕ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών αντικατάστασης πινακίδων σήμανσης και καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης, αντίστοιχα, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας. Συγκεκριμένα:

Από τις 07.00 έως τις 18.00, θα εφαρμοστεί διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτοχώρου (420ο χιλιόμετρο), έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Σκάλας Λεπτοκαρυάς – Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της παραλιακής και της δυτικής παράπλευρης οδού, έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς, όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter