Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης Μέρκελ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης Μέρκελ

Σε ισχύ είναι και σήμερα, 29 Οκτωβρίου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, λόγων της παρουσίας της Άνγκελα Μέρκελ, που επισκέπτεται τη χώρα για τελευταία φορά ως καγκελάριος.

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από τις πρωινές και τις μεσημβρινές ώρες σήμερα Παρασκευή, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ

«Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. ANGELA MERKEL στη χώρα μας, απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης 28.10.2021 και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 29.10.2021 θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι η Ανγκελα Μέρκελ μένει στο Καβούρι, στις 9 βρέθηκε στο ινστιτούτο Γκαίτε όπου μίλησε νέους και στις 10:15 θα γίνει δεκτή από την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο προεδρικό Μέγαρο. Στις 11:50 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter