Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζει από νωρίς το πρωί, μέχρι τις 7 το βράδυ σε τμήμα της οδού Εγνατίας του δήμου Θεσσαλονίκης η αρμόδια Διεύθυνση Τροχαίας, λόγω εκτέλεσης έργων κατασκευής νέου αγωγού ύδρευσης για την εναλλακτική υδροδότηση του κέντρου της πόλης, από την Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.

Ειδικότερα:

*Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά της οδού Εγνατίας, από τη συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου.

*Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων με προσωρινή αντιδρόμηση μέρους του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς Δυτικά.

*Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter