Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός

Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός

Η κακοκαιρία σε συνδυασμό με την 24ώρη απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) έφεραν κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αττικής.

Συγκεκριμένα, χαρακτηριστική είναι η εικόνα του «κατακόκκινου» Κηφισού όπου σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων καθώς η κυκλοφοριακή συμφόρηση ξεκινά περίπου από το ύψος του Μοσχάτου.

Την ίδια ώρα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας υπάρχει συμφόρηση με την κίνηση να ξεκινά από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι το Περιστέρι στο ρεύμα της καθόδου. Στο ρεύμα της ανόδου, μποτιλιάρισμα εντοπίζεται από από το ύψος της Κεντρικής Λαχαναγοράς μέχρι και λίγο μετά το Αιγάλεω.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας, ενώ σε «βαθύ κόκκινο» βρίσκονται οι λεωφόροι Αθηνών, Αλεξάνδρας και Πατησίων όπως και οι οδοί Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και οι λεωφόροι Αμαλίας, Κηφισίας και Μεσογείων.

Επίσης μποτιλιάρισμα επικρατεί στη Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη, λίγο μετά την Περιφερειακή Υμηττού στην κατεύθυνση προς Καρέα. Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους που βρίσκονται γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Απεργία στα ΜΜΜ: «Παραλύει» η Αττική – Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, λεωφορεία και τρόλεϊ για 24 ώρες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter