Κυκλοφόρησε η ετήσια έκδοση «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ‘21»

Κυκλοφόρησε η ετήσια έκδοση «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ‘21»

Στην 85η ΔΕΘ παρουσιάστηκε επίσημα η ετήσια έκδοση «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ‘21», στην οποία αποτυπώνεται το σύνολο των έργων ψηφιακής διακυβέρνησης στη χώρα και οι ψηφιακές υπηρεσίες προς επιχειρήσεις και πολίτες.

Με εξώφυλλο εμπνευσμένο από τον εορτασμό των 200 ετών της ανεξαρτησίας της χώρας, αλλά μέσα από ψηφιακό πρίσμα, η έντυπη και ψηφιακή έκδοση φιλοξενεί συνεντεύξεις και άρθρα έντεκα υπουργών αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών όπως οι: Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκη Κεραμέως, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σταϊκούρας, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Τσιάρας, Λίνα Μενδώνη, Σπυρίδωνας Λιβανός, Νίκος Παπαθανάσης, Γιάννης Τσακίρης, Χρίστος Δήμας. Επίσης τους Γενικούς Γραμματείς Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο, Λεωνίδας Χριστόπουλος, Αθανάσιος Κυριαζής και πάνω από 30 επικεφαλής φορέων και οργανισμών ψηφιακής διακυβέρνησης.

Στελέχη μεγάλων εταιρειών παρουσιάζουν θέσεις και απόψεις για τις ψηφιακές τεχνολογικές εξελίξεις και τις θέσεις τους για τη σημασία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Ταυτόχρονα, παρουσιάζονται επιτυχημένα έργα και εγκαταστάσεις των εταιρειών σε τομείς του Δημόσιου τομέα που υποστηρίζουν την μετάβαση φορέων και οργανισμών στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η έκδοση «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ‘21» θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε 100.000 αποδέκτες, ενώ θα αναρτηθεί σε ψηφιακή μορφή και στο www.ictplus.gr, όπως ακριβώς είναι στην έντυπη μορφή της, ώστε να είναι προσβάσιμη από όλους.

Ο δεύτερος τόμος, ανάλογης έκτασης με τον πρώτο, θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου και θα παρουσιαστεί στις εργασίες του 11ου συνεδρίου ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, e-Government Forum.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter