Κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του βιβλίου «Κλινική Καρδιακή Ηλεκτροφυσιολογία» με την επιστημονική «σφραγίδα» Έλληνα ιατρού

Κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του βιβλίου «Κλινική Καρδιακή Ηλεκτροφυσιολογία» με την επιστημονική «σφραγίδα» Έλληνα ιατρού

Θεμελιώδεις αρχές που αφορούν τη διάγνωση και τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος διαταραχών του καρδιακού ρυθμού, περιλαμβάνονται στην 1η έκδοση του βιβλίου «Κλινική Καρδιακή Ηλεκτροφυσιολογία» (Clinical Cardiac Electrophysiology) που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα από τον διεθνή εκδοτικό οίκο Elsevier.

Συγγραφείς του βιβλίου είναι, ο διεθνώς καταξιωμένος καρδιολόγος, Δρ. Δημοσθένης Γ. Κατρίτσης, MD, PhD, Διευθυντής της Γ’ Καρδιολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ και Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Johns Hopkins, και ο διάσημος Καρδιολόγος Fred Morady, MD, Καθηγητής Καρδιαγγειακών Παθήσεων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Michigan.

Με μοντέρνα μορφή, το βιβλίο αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό, ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο, που εστιάζει στο πως και πότε πρέπει να πραγματοποιείται μια ηλεκτροφυσιολογική μελέτη, καθώς και στις θεμελιώδεις αρχές της κατάλυσης (ablation) και άλλων σύγχρονων επεμβατικών θεραπειών των καρδιακών αρρυθμιών.

Το βιβλίο «Κλινική Καρδιακή Ηλεκτροφυσιολογία» είναι γραμμένο στα αγγλικά και διατίθεται και σε μορφή e-book.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter