Κύκλοι Δούκα: Γεωργιάδης & Μαρινάκης διαστρεβλώνουν τις θέσεις μας – Θέλουμε και Μετρό και δέντρα στα Εξάρχεια

Κύκλοι Δούκα: Γεωργιάδης & Μαρινάκης διαστρεβλώνουν τις θέσεις μας – Θέλουμε και Μετρό και δέντρα στα Εξάρχεια

Για διαστρέβλωση των θέσεών τους για το θέμα που έχει προκύψει στα Εξάρχεια με τα έργα του Μετρό και την κοπή των δέντρων κατηγορούν κύκλοι του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα τόσο τον Άδωνη Γεωργιάδη, υπουργό εργασίας, όσο και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

«Μας προκαλεί μεγάλο προβληματισμό ότι μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σήμερα, επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αθηναίων, κ. Δούκα», αναφέρουν κύκλοι προσκείμενοι στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και συμπληρώνουν:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Μαρινάκη ότι η θέση του κ. Δούκα είναι σαφής. Θέλουμε και Μετρό και δέντρα, όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και όπως επιθυμούν οι Αθηναίοι πολίτες.

Οι στοχευμένες επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον του κ. Δούκα, και μάλιστα πριν ακόμα εκείνος αναλάβει καθήκοντα, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα».

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα 6/11/23 ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο «Χ» (πρώην Twitter) αναφέροντας:

«Ο @h_doukas έκανε αυτή την φαιδρή ανάρτηση σήμερα…. πιστεύω ότι δεν είναι μακρυά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους και εύχομαι να βγω ψεύτης…πάντως το Metro πρέπει να ολοκληρωθεί θα είναι κρίμα να το σταματήσει ο νέος Δήμαρχος».

Στο θέμα επανήθλε την Τρίτη 7/11/23 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Η κυβέρνηση δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω για το μετρό στα Εξάρχεια», είπε στο πλαίσιο των ερωτήσεων από τους πολιτικούς. «Τα έργα θα συνεχιστούν κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, το επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ένα προσωπικό σχόλιο λέγοντας : «Τους έπιασε ο πόνος για τα δέντρα». Συμπλήρωσε δε ότι έχουν στόχο «την επαναστατική γυμναστική, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη». «Η δήλωση του κ. Δούκα δεν συνάδει με το πνεύμα συνεργασίας. Μας ενδιαφέρουν οι καλύτερες υποδομές και δεν θα κάνουμε κανένα βήμα πίσω», ανέφερε.

Κατόπιν τούτων κύκλοι του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Αθηναίων προχώρησαν στη διάψευση κατηγορώντας τα δύο στελέχη της κυβέρνησης για διαστρέβλωση των θέσεων του Χάρη Δούκα.

Διαβάστε επίσης: Εξάρχεια: Άρχισαν εκ νέου να κόβουν δέντρα για το μετρό συνοδεία… καταστολής και χημικών (Photos – Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter