Κύκλοι Κοτζιά: Ο Κουμουτσάκος ανακάλεσε

Κύκλοι Κοτζιά: Ο Κουμουτσάκος ανακάλεσε

Να ανακάλεσε τα όσα είπε εναντίον του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά φαίνεται ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος όπως σημειώνουν κύκλοι του κ. Κοτζιά, σε συνέχεια των συνεντεύξεων που έδωσαν σήμερα οι δύο πολιτικοί άνδρες.

Κατά την άποψή τους, ο βουλευτής της ΝΔ φοβούμενος τις συνέπειες, χρησιμοποίησε λέξεις, όπως «υποθέτω» ή «πολιτική εκτίμηση».

Όμως, οι σοβαρές πολιτικές εκτιμήσεις -ανέφεραν επί λέξει κύκλοι του τέως υπουργού Εξωτερικών – που σέβονται το δημόσιο δημοκρατικό διάλογο και τον ελληνικό λαό, δεν γίνονται με υποθέσεις, αλλά στηρίζονται σε αληθή περιστατικά. Η σοβαρότητα των πολιτικών εκτιμήσεων – κατέληγε το σχόλιο των εν λόγω κύκλοι- καταδεικνύει και το ανάλογο πολιτικό ήθος.

Το πρωί ο κ. Κοτζιάς ζήτησε από τον κ. Κουμμουτσάκο να ανακαλέσει ή να αποδείξει τις κατηγορίες εναντίον του τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να υπερασπισατεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

«Του δίνω μία ευκαιρία. Αλλά όχι με μισόλογα», πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς καλώντας τον κ. Κουμουτσάκο να απαντήσει και στο «αν θεωρεί την προσφυγή στη δικαιοσύνη εκβιασμό», όπως επίσης και για το «πώς αντιμετωπίζεται -αν όχι με επιχειρήματα και με τη δικαιοσύνη- η απειλή στη ζωή ενός ανθρώπου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter