Απάντηση σε δημοσιεύματα

Κύκλοι ΥΠΕΣ: Τα Τάγματα Εθνοφυλακής δεν παρελαύνουν από το 1986, δεν θα παρελάσουν ούτε φέτος

«Η απόφαση που ορίζει ότι τα Τάγματα Εθνοφυλακής δεν λαμβάνουν μέρος στην παρέλαση κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου ελήφθη για πρώτη φορά το 1986 και από τότε επαναλαμβάνεται στις σχετικές αποφάσεις χωρίς εξαίρεση και ανεξάρτητα από τα κυβερνητικά σχήματα».

Αυτό αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών αναφορικά με υπερπατριωτικά δημοσιεύματα που διαμαρτύρονται για τη μη συμπερίληψη των Ταγμάτων Εθνοφυλακής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, χρεώνοντας την απόφαση στην κυβέρνηση.

«Όλες οι απορίες, τα σενάρια και η κριτική που εκφράζεται για τα κίνητρα που ώθησαν τον Υπουργό Εσωτερικών να λάβει τη σχετική απόφαση, βασίζονται σε ελλιπή πληροφόρηση, παραπληροφόρηση, αλλά και σε πολιτικές σκοπιμότητες», σχολιάζουν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.